Direct naar de inhoud Direct naar submenu
Nationale Denktank
  • Home
  • Nieuws
  • Over ons
  • Partners
  • Alumni
  • Fonds
  • Contact
  • Taal Engels
  • Wat doen we
  • Impact
  • Word deelnemer
  • Word Partner
  • Jaarlijkse denktank
  • Menu
  • Wat doen we
  • Impact
  • Word deelnemer
  • Word Partner
  • Jaarlijkse denktank
Zoek door de website.

Nieuws

Wie denkt in de DenkTank? 3. Floris, Olivier, Samet en Christien

29-09-2020

Deelnemers van de Nationale DenkTank zijn ondernemende, creatieve en ambitieuze academici die zich graag inzetten voor het maatschappelijk belang. Wie doen er mee aan de Nationale DenkTank 2020? In deze blogreeks stellen we wekelijks vier nieuwe deelnemers voor. Vandaag de eer aan Floris van der Gronden, Olivier Kesber, Samet Özcan en Christien van der Harst.

floris van der grondenFloris van der Gronden

Floris (25) is een enthousiaste, nieuwsgierige, gedreven en pas afgestudeerde natuurkundige van de TU Delft. Tijdens zijn studie vond hij het geweldig om de grenzen van het weten te verleggen door te werken aan de kwantumcomputer. Nu zoekt hij de verbreding op en wil hij actief de samenwerking aangaan met mensen met verschillende perspectieven. Met zijn flauwe humor en kritische blik wil hij zijn steentje bijdragen aan de DenkTank 2020.

Olivier Kesber

Olivier Kesber 

Olivier (26) is na zijn studie natuurkunde aan de Universiteit Utrecht weer terug op aarde. Maar zijn eeuwige nieuwsgierigheid naar de achterliggende systemen is er nog steeds. Bij de Nationale DenkTank hoopt hij met vernieuwende ideeën te komen die Nederland een stukje mooier maken.⠀

⠀

samet ÖzcanSamet Özcan

Samet (25) is een nieuwsgierige jongen die veel interesses en drijfveren heeft. Één daarvan is maatschappelijk betrokken zijn. Zo heeft Samet een weekendschool (NxtGen+) opgericht waar kinderen leren programmeren. Naast zijn studies Business Information Management & Supply Chain Management heeft Samet gewerkt in de consultancy (PwC). Nu wilt Samet tijdens de DenkTank een grotere groep Nederlanders helpen door het gat te vullen tussen de overheid, wetenschap en het bedrijfsleven.

Christien van der HarstChristien van der Harst

Christien (26) is een scriptie verwijderd van het afronden van de onderzoeksmaster Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Zodoende voorziet zij de DenkTank al vanaf het begin van een historisch perspectief dat juist niet saai en stoffig is, maar rocking en relevant. Met haar frisse blik en energieke manier van werken hoopt zij de DenkTank te helpen in de zoektocht naar een aantal gebalanceerde oplossingen.

Ontmoet alle deelnemers van de Nationale DenkTank 2020

Volgende week stellen we vier nieuwe deelnemers voor. Kan jij niet wachten? Bekijk alle deelnemers op de website van de Nationale DenkTank 2020.⠀

Gerelateerd nieuws

02 juni 2022

Kennismaking thema ‘Biodiversiteit’ tijdens Voorjaarsdag 2022

01 juni 2022

Mickey Huibregtsen: ‘Niet twijfelen, gewoon gaan doen’

31 mei 2022

Vacature meeloopstage communicatie & contentcreatie

Nieuwsbrief

Onze laatste updates ook per e-mail ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Contact

Stichting de Nationale DenkTank
Herengracht 415
1017 BP Amsterdam
info@nationale-denktank.nl

Snel naar:

  • Word deelnemer: Nationale DenkTank 2022

Categorieën

  • Geen categorieën

Volg ons op social media

Volg ons op
FacebookTwitterInstagramLinkedInYoutube

© copyright 2022 nationale denktank - website door draad
Wie denkt in de DenkTank? 2. Djuanti, Theresa, Anne en Schoutje Middengroepen Nederland zijn er in 10 jaar tijd 19 miljard euro op achteruit...
Scroll naar bovenzijde
Reden om mee te doen

Hoe maakt jouw organisatie z’n maatschappelijke betrokkenheid zichtbaar en concreet?

Op onze publicaties en tijdens evenementen worden onze partners uitdrukkelijk genoemd. Ook brengen we via onze website, de nieuwsbrief en via sociale media (het werk van) onze partners onder de aandacht, van nieuws over interessante projecten tot en met het delen van vacatures. Een partnerschap is een concrete manier om zichtbaarheid en invulling te geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van de organisatie.

Reden om mee te doen

Sta je open voor ontmoetingen die verrassend kunnen uitpakken?

De Nationale DenkTank bouwt aan een netwerk van alumni en partners die blijvend met elkaar samenwerken aan maatschappelijke vooruitgang. Denk aan het gezamenlijk realiseren van bedachte oplossingen, elkaar verbinden aan nieuwe initiatieven of het initiëren van een MiniDenkTank. Met oude bekenden gaan partners in een hele andere setting in gesprek over maatschappelijk relevante vraagstukken. Daarbij helpt de gedeelde maatschappelijke betrokkenheid ook om nieuwe (klant)relaties te bouwen of talent aan te trekken. Partners worden nauw betrokken bij zowel het proces van de jaarlijkse DenkTank, als bij het actieve partnernetwerk.

Reden om mee te doen

Is jouw organisatie toe aan frisse energie op een taai maatschappelijke thema?

Partners van de Nationale DenkTank worden tijdens de jaarlijkse Nationale DenkTank actief betrokken bij de analyses en oplossingen (co-creatie). De partner laat zich inspireren door de andere kijk van de jonge denkers tijdens werkbezoeken en presentaties. Een partnerschap biedt (jong) talent uit de organisatie de kans om zich breed te ontwikkelen, door met hun vakkennis en expertise de Nationale DenkTank te helpen met hun analyses en bij het aanscherpen van oplossingen. Denk hierbij aan netwerken, presenteren, debatteren en workshops ontwikkelen en geven en het krijgen van verschillende perspectieven op een maatschappelijk vraagstuk.

Cookie instellingen

Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt toestaan. Klik op 'Sla instellingen op' om je keuze te bevestigen.