Direct naar content

Wij zijn ons netwerk en het netwerk, dat zijn wij

De Nationale DenkTank is onafhankelijk en heeft een groot, gevarieerd en gemotiveerd netwerk. Samen met jonge denkers en doeners en onze alumni en onze partners brengen we partijen bij elkaar en bundelen we krachten. Partijen die, net als wij, geloven dat het beter kan in Nederland. Organisaties en mensen die verandering en innovatie omarmen. 

Ons alumninetwerk

DenkTanker word je – en ben je – voor het leven. Het alumninetwerk is een groeiend netwerk van mensen die nog steeds net zo enthousiast zijn over maatschappelijke onderwerpen als tijdens hun deelname aan de DenkTank. Onze alumni komen uit alle windrichtingen waardoor het netwerk met verfrissende ideeën komt die ook in de praktijk werken en nieuwe samenwerkingsverbanden scheppen.

De rol van ons partnernetwerk

De jaarlijkse grote DenkTank van 4 maanden organiseren we met behulp van structurele partners en themapartners uit overheden, bedrijven, ngo’s, kennisinstellingen en fondsen. Zij worden actief betrokken bij de analyses en de realisatie van de oplossingen. Ook bij onze mini-DenkTanks is altijd een themapartner betrokken.

‘Professioneel, deskundig, breed netwerk, hands on, duidelijke afspraken, goede communicatie en doe-mentaliteit.’

~ Natalija Counet, Amsterdam Economic Board
01 01