Metabolic

MBO 6

Vanaf 2021 zijn 6 MBO scholen gezamenlijk structureel partner geworden: MBO Amersfoort, Deltion College, Graafschap College, Noorderpoort, Nova College en Yuverta.

Tussen studenten van deze 6 scholen en deelnemers van de Nationale DenkTank zijn inspiratiesessies georganiseerd om van elkaar te leren.

Motivaction

Motivaction is een fullservice onderzoeksbureau dat kwalitatieve en kwantitatieve expertise combineert met kennis van organisaties en de omgeving waarin deze actief zijn.

IJsfontein

IJsfontein staat voor playful learning. IJsfontein ontwerpt en ontwikkelt spelend (digitaal) leren vanuit de overtuiging dat mensen van nature nieuwsgierig en intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen. IJsfontein ondersteunt de deelnemers van de Nationale DenkTank bij ontwerp van oplossingen en ideeën en bij persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Stichting Elise Mathilde Fonds

Jaarlijks investeert het Elise Mathilde Fonds in een betere maatschappij door steun aan zo’n 1000 uiteenlopende initiatieven.

Coach College De Baak

wil mensen inspireren, stimuleren en ondersteunen om te ontdekken wie zij zijn en hoe zij willen leven en werken, en biedt opleidingen aan tot coach en counselor. Het Coach College van De Baak biedt persoonlijke coaching voor de deelnemers van de Nationale DenkTank.

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

wil dat haar studenten en medewerkers verder kijken: verder dan het eigenbelang, het eigen vakgebied, verder dan het bekende, verder dan het hier en nu. De VU stelt kennis en experts beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning van de Nationale DenkTank.

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De EUR is een Rotterdamse universiteit en herbergt met het Erasmus MC één van de grootste en toonaangevende academische ziekenhuizen van Europa. De EUR stelt kennis en experts beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning van de Nationale DenkTank.

Universiteit Leiden

is een internationaal georiënteerde universiteit en stelt kennis en experts beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning van de Nationale DenkTank.