IJsfontein

IJsfontein staat voor playful learning. IJsfontein ontwerpt en ontwikkelt spelend (digitaal) leren vanuit de overtuiging dat mensen van nature nieuwsgierig en intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen. IJsfontein ondersteunt de deelnemers van de Nationale DenkTank bij ontwerp van oplossingen en ideeën en bij persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Stichting Elise Mathilde Fonds

Jaarlijks investeert het Elise Mathilde Fonds in een betere maatschappij door steun aan zo’n 1000 uiteenlopende initiatieven.

Caop

Centrum voor Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (CAOP) is als onafhankelijke stichting het kennis- en dienstencentrum op het gebied van arbeidszaken in het publieke domein. Het CAOP adviseert en ondersteunt meer dan tweehonderd opdrachtgevers in onder andere de rijksoverheid, onderwijs en de zorg. Ook ondersteunt het CAOP vijf leerstoelen én beheert het CAOP een groot aantal sectorfondsen in het publieke domein.

Tilburg University

stelt zich ten doel actief bij te dragen aan de samenleving. De universiteit heeft zich altijd sterk gemaakt voor de maatschappelijke inbedding van hun onderwijs en onderzoek. Deelname aan De Nationale DenkTank biedt studenten kansen om zich breed te ontwikkelen en het partnerschap sluit aan bij de doelstelling van Tilburg University om bij te dragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

Pixelzebra

biedt technologie en consulting diensten aan op het gebied van CRM en levert de Nationale DenkTank een CRM-systeem waarmee ze haar relaties met partners en alumni eenvoudig kan onderhouden.

De Balie

is het podium voor het vrije woord, eigentijdse kunst, politiek en cultuur aan het Leidseplein in Amsterdam. Als kweekplaats voor nieuwe initiatieven en ideeën is het dé plek waar kunstenaars, politici, denkers, opinieleiders, wetenschappers en publiek elkaar ontmoeten en commentaar leveren op ontwikkelingen in de samenleving. In 2015 startte de samenwerking tussen De Balie en de Nationale DenkTank met een debat over het leren van de toekomst.

Het Europees Instituut

wil mensen inspireren, stimuleren en ondersteunen om te ontdekken wie zij zijn en hoe zij willen leven en werken, en biedt opleidingen aan tot coach en counselor. Het Europees Instituut biedt persoonlijke coaching voor de deelnemers van de Nationale DenkTank.

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

wil dat haar studenten en medewerkers verder kijken: verder dan het eigenbelang, het eigen vakgebied, verder dan het bekende, verder dan het hier en nu. De VU stelt kennis en experts beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning van de Nationale DenkTank.

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De EUR is een Rotterdamse universiteit en herbergt met het Erasmus MC één van de grootste en toonaangevende academische ziekenhuizen van Europa. De EUR stelt kennis en experts beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning van de Nationale DenkTank.

Universiteit Leiden

is een internationaal georiënteerde universiteit en stelt kennis en experts beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning van de Nationale DenkTank.