Koninklijke BAM Groep

Lidl

Metabolic

MBO 6

Vanaf 2021 zijn 6 MBO scholen gezamenlijk structureel partner geworden: MBO Amersfoort, Deltion College, Graafschap College, Noorderpoort, Nova College en Yuverta.

Tussen studenten van deze 6 scholen en deelnemers van de Nationale DenkTank zijn inspiratiesessies georganiseerd om van elkaar te leren.

BMC

BMC is een adviesbureau dat bijdraagt aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. Hierbij staat het maatschappelijk resultaat voor de inwoner, de leerling en de cliënt centraal.

The Learning Network

The Learning Network is al ruim 80 jaar de grootste educatieve dienstverlener in Nederland. TLN maakt beter onderwijs mogelijk als de expert op het gebied van de leeromgeving op school én thuis.

Motivaction

Motivaction is een fullservice onderzoeksbureau dat kwalitatieve en kwantitatieve expertise combineert met kennis van organisaties en de omgeving waarin deze actief zijn.

Rabobank

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten medewerkers van de Rabobank zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen.
De Rabobank heeft geen aandeelhouders, maar leden. Men kiest ervoor om jaarlijks een flink deel van de winst te investeren in de maatschappij. De leden bepalen waar dit ‘coöperatief dividend’ naartoe gaat. Grotendeels gaat het om lokale maatschappelijke projecten, en ook is er een breed programma om verenigingen te ondersteunen, omdat die verenigingen zo’n belangrijke verbindende rol hebben. Daarnaast zet de Rabo Foundation zich in voor de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen.
De missie ‘growing a better world together’ begint heel dicht bij huis en wordt mogelijk gemaakt door leden en klanten. Andere thema’s zijn: Iedereen financieel gezonder, duurzaam groeien, duurzamer wonen en duurzamere voeding.