Verschijning jubileumboek: “Denkers en doeners: een terugblik op 10 jaar Nationale DenkTank”

Verschijning jubileumboek: “Denkers en doeners: een terugblik op 10 jaar Nationale  DenkTank”Announcement Date : Apr 17 , 2015

In 2015 bestaat Stichting de Nationale DenkTank tien jaar. Ter ere van dit jubileum verscheen het boek “Denkers en Doeners: een terugblik op tien jaar Nationale DenkTank”, met daarin een overzicht van de hoogtepunten door de jaren heen. De meest baanbrekende oplossing per jaar wordt uitgelicht, afgewisseld met getuigenissen van betrokkenen van de Stichting. Het zou geen DenkTank-product zijn als er niet tevens statistieken en analyses in gepresenteerd worden, waarin de impact door de jaren heen meetbaar wordt gemaakt.

Uit de inleiding:
“Dit boek is een testament, een ode, een kritische reflectie, een bewijsvoering en bovenal een viering. Zoals elk decennium van enthousiasme en vooruitgang vraagt om een waardige Terugblik, zo staan wij als Nationale DenkTank met trots en voldoening stil bij wat bereikt is. En hoewel de missie een succes is, is ze natuurlijk nog lang niet voltooid. Moge nog vele mijlpalen als deze volgen!”

Nieuwsgierig geworden? Bestel hier het jubileumboekje en krijg het gratis thuisgestuurd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie