Auteur Voornaam Achternaam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Themapartners Nationale DenkTank 2014 over Big Data bekend

12-07-2014

De Nationale DenkTank 2014 over Big Data is trots om gesteund te worden door haar themapartners: De Nederlandse Spoorwegen, Achmea Zorg & Gezondheid, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninksrijksrelaties, Rijkswaterstaat en ProRail.

Met deze themapartners en de vele structurele partners, waaronder acht Nederlandse universiteiten, zet de DenkTank haar tanden in de vraag:

“Hoe kan Big Data worden gebruikt om Nederland mobieler, socialer en gezonder te maken?”

Door de wortels in overheid, wetenschap én bedrijfsleven verbindt De Nationale DenkTank partijen die normaliter niet met elkaar aan tafel zitten. Hierdoor wordt er gewerkt aan concrete, toepasbare maatschappelijke oplossingen rondom het thema Big Data. Incubator partner Teradata zal de DenkTank helpen deze oplossingen aan te scherpen en te implementeren.

De Nationale DenkTank 2014 start op 18 augustus met een intensieve Zomerschool voor de 23 geselecteerde deelnemende masterstudenten en promovendi. In december presenteert de DenkTank haar oplossingen.

Op onze site leest u meer over De Nationale DenkTank, het thema van 2014 Big Data, de themapartners en structurele partners.

Auteur Voornaam Achternaam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Agenda

Expertforum Nationale DenkTank 2018

27 september 2018

Eindpresentatie Nationale DenkTank 2018

10 december 2018

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief