Auteur Redactie

Internetbureau Draad is nieuwe structurele partner van de Nationale Denktank

09-10-2017

Stichting de Nationale Denktank heeft in internetbureau Draad een nieuwe structurele partner gevonden. Draad zal naast de ontwikkeling van de nieuwe website en online marketing werkzaamheden fungeren als online expert voor deelnemers aan de Nationale Denktank.

Eva Bik, directeur van De Nationale Denktank is verheugd met de samenwerking: “We werken al een aantal jaar erg prettig samen met Draad. De Nationale Denktank draait om impact, daarbij is een goede online strategie belangrijker dan ooit. Daarnaast kunnen deelnemers aan de Nationale Denktank optimaal gebruik maken van de kennis en expertise van Draad om tot nog betere oplossingen te komen.”

Bart Nieuwenweg vertelt namens Draad dat het partnerschap met De Nationale Denktank perfect aansluit bij de denk- en werkwijze van het Nijkerkse internetbureau: “De impact die De Nationale Denktank heeft door met praktische oplossingen ingewikkelde vraagstukken aan te vliegen is uniek. Daar dragen we graag ons steentje aan bij. We zien het als een uitdaging om de impact en het bereik van De Nationale Denktank verder te vergroten door slim gebruik te maken van alle mogelijkheden die het internet biedt.”

Over Draad

Internetbureau Draad is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van websites en webapplicaties die nét even anders zijn. Met een team van designers, front- en backend developers, online marketeers en project managers werkt Draad vanuit het Tabakhuis in Nijkerk aan online projecten die het verschil maken. Meer over Draad is te vinden op draad.nu

Auteur Redactie

Agenda

Expertforum Nationale DenkTank 2018

27 september 2018

Eindpresentatie Nationale DenkTank 2018

10 december 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief