Expertforum Nationale DenkTank 2018

27 september 2018

Na weken aan hun analyses gewerkt te hebben, presenteren de deelnemers op donderdag 27 september hun definitieve analyses en eerste bevindingen over hoe de transitie naar een circulaire metropool versnelt kan worden. Het Expertforum markeert voor de deelnemers het einde van een intensieve analysefase. Tijdens deze middag gaan de DenkTankers in gesprek met experts uit de wetenschap, overheid, bedrijfsleven, ervaringsdeskundigen en andere relevante partijen. Een brede groep van deskundigen wordt door Stichting de Nationale DenkTank voor dit evenement uitgenodigd. Aan deze specialisten wordt gevraagd om actief deel te nemen aan het programma. Het Expertforum staat niet alleen in het teken van de presentatie van de analyses, maar geldt ook als het startschot voor de oplossingsfase van de DenkTank. Al tijdens deze middag wordt er samen met de experts gebrainstormd over hoe de DenkTankers op basis van hun analyses op innovatieve oplossingen kunnen komen. Het samen met de deskundigen in gesprek gaan en feedback verkrijgen over mogelijke oplossingsrichtingen maakt het Expertforum zo waardevol voor de deelnemers.

Het Expertforum vindt plaats in het Hodshon Huis van de KHMW in Haarlem; vanaf 13:00 uur is de inloop. Het programma start om 13:30 uur. Na afloop om 17:00 uur is er aansluitend een borrel.

Het Expertforum is toegankelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging. Wil jij als expert graag een uitnodiging ontvangen? E-mail dan jouw contactgegevens samen met korte toelichting over jouw bijdrage naar info@nationale-denktank.nl.

Datum en tijd

Begin:

27 september 2018

13:00-18:00

Locatie

Hodshon Huis van de KHMW in Haarlem